Hengellisyyden ja uskontojen väärinkäsitys

Hengellisyyden ja uskontojen väärinkäsitys

Ihmiset ymmärtävät täysin henkisyyden merkityksen, koska uskonnolliset organisaatiot kaappaavat sen hyödyksi ja hallitsemiseksi. Henki on maailman suuri luova voima ja on suuri kuin koko avaruus, kuitenkin iso, se on.

Tämä on yksi todellinen Jumala ja se sallii väärinkäsitysten ja petosten asettamisen paikalleni, jotta vain ne, joilla on todellinen hengellinen yhteys, erottuvat. Ne erotetaan nyt kun valta kaataa heidän päällensä ja kokee ihmeitä.

Tarkkailijat tarkkailevat hämmästyneenä, kun raa’at nousevat tuoliltaan kokonaan parantuneina, murtuneet luut neulottuvat hetkessä, riippuvuudet selviävät sekunnissa, ja elämä kääntyy kokonaan. Mutta tästä on hinta, ja tämä sisältää koko poistumisen maailmasta.

mikä tekee uskonnosta painostavan?

Jotta voimme ruokkia hengellisen linkin, tämä on elintärkeää poistaa kaikki melu ja usko, jotka ympäröivät meitä. Musiikki, viihde, julkkis, epäjumalien palvonta ja tietysti uskonnot ovat kaikki pakollisten luettelossa. Jopa kävely kirkon ohitse aiheuttaa vallan tyhjennyksen minussa. Elokuvateatteriin meneminen on minua ulkopuolella, ja jopa televisio on vaihdettava tosielämän tapahtumiin, ennen kuin voin katsoa sitä.

Reinkarnaationi jälkeen Henki antoi minulle tehtäväkseni “repiä kirkkojen seinä alas ja tuoda nuoret takaisin”. Seinä näytettiin minulle visioissa valtavana esteenä, jolla ei ole rajoja ja jota ei voida välttää tai tunkeutua.

Tuo hyvä on valheiden, korruption, huumeiden, uskontojen ja väärien jumalien rauhallisuus. Tämä muodostaa seinän, jonka kaksi Ilmestyskirjan petoa rakensivat ja mielikuvituksen johdolla. Taivas ja helvetti ovat taivaan jälkielämän rakennepaloja ja unelmat ovat laasti, joka pitää niitä yhdessä.

Valittu kansa on kulttuurin läpileikkaus

Tehtävä näytti valtavalta, mutta Henki vei minut laajalle oppimiskäyrälle ja kaikki salaisuudet, mysteerit ja profetiat paljastettiin. Internet tarjottiin juhlimaan sitä maailmalle ja tämä on Jumalan vuori. Uskonnot eivät voi elää totuuden edessä.

Ilmestyskirjan 2 petoa piilottivat todellisen Jumalan ja nostivat auringonpalvonnan kaikkien uskontojen perustaksi. Uudelleenluomista koskevat tosiasiat selventävät henkistä yhteyttä, joka joillakin on maailman suureen henkeen, joka on haudattu kirkkojen muuriin. Vain Jumala on luonut maailmankaikkeuden ja tarjoaa parhaan tavan elää tässä universumissa pyhän profeetan välityksellä. Sillä välin jokainen ihminen tekee virheitä ja hän voi helposti poistaa virheensä suorittamalla hajj ja Umrah pääsiäisen Umrah-paketeilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *